طرز تهيه حليم
مواد لازم:
۲۰۰ الی ۳۰۰ گرم گندم پوستکنده
آب به مقدار کافی
گوشت گوسفند يا بوقلمون حدود ۱۰۰ الی ۱۵۰ گرم
يک شب تمام گندم را میگزاريم که خيس بخورد. بعد صبح آن را به همراه گوشت که به تکههای کوچک يا ريشريش بريده ايد، و آب با حرارت خيلی کم میگذاريد تا شب که آرام بپزد، هر چه بيشتر و آرامتر بپزد بهتر است. وقتی پختيد محتويات ديگ را در مخلوطکن يا چرخگوشت يا هر چيز مشابهی میزنيد تا حالت «فرنی» به خود بگيرد. حليم شما آماده است. میتوانيد آن را در يخچال ذخيره کنيد و بعدا ميل کنيد. با دارچين و شکر هم خيلی خوشمزه میشود.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر